Dienstag, 30. Dezember 2014

Readu romantismul în viața ta


Readu romantismul în viața ta


În momentele de început ale unei relații, romantismul și pasiunea sunt extrem de puternice. Acestea par lipsite de efort și îndrăgostiții simt că vor rămâne așa pentru totdeauna.

Poți descoperi, din păcate, că odată cu trecerea timpului, romantismul își pierde din putere și relația nu mai pare așa de încântătoare și surprinzătoare cum era la început. Acest lucru devine natural pe măsură ce partenerii devin mai familiari unul cu altul și se cunosc mai bine decât la început, așa că ajung la un acord tăcut și comun să depună mai puțin efort în departamentul romantismului. Când se întâmplă acest lucru și ești conștient de asta, atunci este timpul să începi să faci din nou un efort conștient de a readuce romantismul în viața ta.

Cum poți face asta? Citește în continuare.

1. Retrăiți prima voastră întâlnire.
Ambii parteneri, cel mai probabil, au depus foarte mult efort pentru a se pregăti pentru prima întâlnire și pentru a face în așa fel încât aceasta să fie perfectă, lucru care, poate, a avut că rezultat o noapte romantică. Propune-i partenerului să reorganizați această întâlnire romantică pentru a o retrăi împreună și pentru a va reaminti cât de fericiți și cât de entuziasmați erați la început.

2. Lasă-ți toată munca la locul de muncă.
Nu-ți mai lăsa munca și serviciul să intervină în viața personală. Odată ce ai terminat ziua de muncă, lasă tot ce ține de aceasta la birou și concentrează-te asupra vieții personale și intime. Este în regulă să vorbești cu partenerul despre serviciul tău și despre cum a fost ziua ta, dar fără să exagerezi și fără să vorbești doar despre asta pentru tot restul zilei. Dacă faci asta, nu faci altceva decât să pui foarte multă presiune pe relația ta și să-l faci pe partener să se distanțeze și mai mult.

3. Micile daruri au un rol extrem de important.
Dacă îi oferi partenerului flori sau mici cadouri, fără vreun motiv anume, este o metodă foarte bună de a readuce pasiunea și romantismul în viața voastră. Aceste mici gesturi din suflet, aceste mici surprize nu trebuie să fie nici scumpe și nici extravagante. Ele trebuie să vină din inimă, să-i transmită și să-i reamintească partenerului că te-ai gândit la el când nu erați împreună și că el este foarte important pentru tine.

4. Fii spontan!
O altă idee care poate reîncărca emoțional relația ta este să fii cât mai spontan. Sugerează noi activități imediat ce-ți vin în minte și încercați să le faceți împreună, fără să plănuiți prea mult. Prea multe planuri și prea multe discuții legate de ce să faceți sau unde să mergeți poate distruge entuziasmul pe care l-ați avut la început, când unul dintre voi a venit cu ideea. Planificările mult prea detaliate pot face un lucru să devină șters și plictisitor, în timp ce spontaneitatea are exact efectul opus și poate face activitatea mult mai plăcută și mai excitantă decât este.

5. Fă-ți timp pentru tine însuți.
Știu că pare contradictoriu, dar dacă alegi câteva momente pe care să le petreci departe de partener, poți readuce pasiunea în relație. Explicația este una simplă: dacă ai propriile activități, hobby-uri și interese(și dacă te ocupi de ele) înseamnă că nu ai foarte mult timp pentru a te plictisi de partener. A petrece timpul împreună este vital, dar la fel de important este să petreceți timp și separați, timp pe care să vi-l dedicați vouă înșivă, pe care să-l folosiți pentru a va dezvolta pe plan personal și pentru a vă ocupa de propriile pasiuni.

6. Disputele distrug romantismul într-o relație.
Dacă ajungi la concluzia că tu și partenerul tău vă certați constant, din orice lucru mic, înseamnă că este timpul să reevaluezi relația voastră și să-ți dai seama de ce vă certați atât de des. Crezi sau nu, poți afla că disputele sunt încercări involuntare de a readuce dragostea în viața voastră, întrucât certurile trezesc sentimente intense și trăite cu pasiune. Problema este că aceste încercări nu pot avea decât efectul opus și trebuie ca tu și partenerul tău să opriți acest obicei nesănătos. Odată ce realizați, amândoi, că există alte căi de a readuce pasiunea în relația voastră, doar atunci se vor opri și disputele(sau cel puțin vor deveni mai rare).

7. Impresionează-ți partenerul.
Odată ce o relație progresează, familiaritatea și dorința de confort cresc foarte mult, partenerii ajungând să creadă că nu mai este nevoie să îl impresioneze pe cel cu care își împart viața. De aceea, ei vor renunța să depună efort pentru a arăta cât mai bine și nu vor mai încerca să facă în așa fel încât să-i stârnească interesul partenerului. Fă opusul acestui obicei prost și continuă să depui efort pentru a arăta cât mai bine, dar nu doar pentru partenerul tău, ci și pentru tine însuți.

8. Închide-ți calculatorul pentru câteva zile.
De ce? Majoritatea celor care dețin un calculator îl folosesc cel mai des pentru a-și verifica mail-ul, pentru a intra pe internet sau pentru a vorbi cu alții. Timpul petrecut pe calculator trece foarte rapid și poți afla când ai terminat că de fapt, ai pierdut o seară întreagă în fața acestuia. Dacă îl închizi pentru câteva zile, vei câștiga foate mult timp pe care să-l petreci cu partenerul, încercând să reintariti legătura romantică dintre voi doi.

Pe curând!


Pentru mai multe informaţii. 
 Cine e single si isi cauta iubit/iubita - Single Seeking Single
https://www.facebook.com/groups/980612931965683/

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen