Dienstag, 30. Dezember 2014

Ce este dragostea?

Ce este dragostea?

 



Dragoste se cheamă atunci când viața ta se contopește firesc cu cea a persoanei iubite, când sufletul tău se împletește strâns cu al celuilalt? -€“ Michel Zevaco

Dragostea adevărată este un sentiment pe care cu toții vrem să-l simțim, dar este dovedit că doar o mică parte din oameni au norocul să îl întâlnească.
Este cel mai frumos lucru care s-ar putea întâmpla cuiva și asta doar pentru că este un sentiment pe care il împarti cu cineva.

Când întâlnești pe cineva și te îndrăgostești, încă nu este iubirea aceea reală, pură, la care aspirăm cu toții.

Dacă această persoană îți împărtășește sentimentele, doar atunci poți spune că ai întâlnit dragostea adevărată, însă această noțiune, acest sentiment înălțător nu se termină aici.

Sentimentele împărtășite sunt doar primul pas. Iubirea reală este ceva mai mult decât a te îndrăgosti.

Dragostea adevărată înseamnă încredere.

De ce?

Pentru că fără încredere nicio relație de tip romantic nu poate supraviețui pentru mult timp.

Când ai încredere în partenerul tău ești lipsit de griji, de neliniști și de temeri.

Încrederea, totuși, trebuie să se regăsească în ambii parteneri, căci dacă un partener crede în celălalt, dar cel care primește încrederea nu poate oferi acest lucru, în viitor nu pot să apară decât probleme și suspiciuni.

Dragostea adevărată înseamnă prietenie.

În față partenerului nu trebuie să fii doar iubit, dar trebuie să fii și prieten.

Partenerul tău trebuie să fie persoană căreia îi poți cere sfatul și căreia îi poți spune toate secretele tale pentru că ai încrederea că nu le va spune nimănui și nici nu te va trăda.

Dragostea aceasta pură se bazează pe a putea vorbi despre orice cu persoana pe care o iubești.

Exact această parte verbală este cea mai importantă pentru păstrarea dragostei într-o relație, pentru că în momentul în care partenerii vorbesc, pot găsi o decizie oricărei probleme pe care o vor avea.

O cauza frecventă e despărțirilor este tocmai lipsa de comunicare și faptul că partenerii nu pot sau nu vor să vorbească de problemele pe care le au.

Dragostea adevărată înseamnă ajutor reciproc.

Când dragostea este una pură, ea poate supraviețui în fața oricărui lucru sau oricărei probleme.

Orice problemă este un test al sentimentelor, al legăturii create de relație.

În plus, când iubești cu adevărat ești dispus și pregătit să-l ajuți pe partenerul tău imediat și cu orice și oricât poți.

Accentuez, din nou, că este vital ca și partenerul tău să simtă același lucru.

Dragostea adevărată înseamnă grijă și atenție.

Când ești îndrăgostit vrei ca și partenerul să se simtă bine, iubit și protejat de relație.

Când iubirea este aceea ideală, egoismul este automat eliminat din ecuație, pentru că nu mai ești singur și trebuie să te gândești și la gândurile, sentimentele și dorințele partenerului, nu doar ale tale.

De aceea, acest sentiment minunat te va face să-ți dorești ca partenerul tău să fie fericit, ceea ce înseamnă că iubirea se bazează și pe sprijin și susținere morală.

Sentimentul pe care îl ai când cel care stă alături ție te iubește și te susține în orice ai face (atâta timp cât este ceva benefic vouă) este unul minunat.

Iubirea este pură și relația este una ideală în momentul în care ambii parteneri sunt sinceri și deschiși.

Înseamnă că trebuie să te simți apropiat de partener și să-l cunoști complet, cu tot cu calități și defecte.

În plus, înseamnă să-i accepți defectele și să nu-l obligi sau să nu-l bați la cap să și le schimbe (atâta timp cât nu sunt niște defecte care să-ți facă rău fizic sau psihic).

Când două persoane se iubesc, vor simți că se completează unul pe altul și vor accepta să facă compromisuri pentru că relația să fie una plăcută.

Când iubirea este împărtășită și este reală, atunci ea te va transforma, te va face o persoană mai bună și va face și lumea din jurul tău să pară un loc mai bun pentru a trăi.

Atâta timp cât și tu și partenerul aveți și vă păstrați aceleași idei, același fel de a gândi și aceleași speranțe, veți putea rămâne împreună foarte mult timp, poate chiar pentru tot restul vieții voastre.

Când două persoane vor să-și petreacă viețile împreună și când sunt dispuși să depășească orice obstacol întâlnit, doar atunci vor avea parte de viitorul pe care și-l doresc.

A-ți găsi dragostea adevărată nu înseamnă altceva decât să-ți găsești perechea, jumătatea.

Se tot spune că avem cu toții o jumătate în lumea această vastă, însă problemă noastră este că nu știm cum să o găsim și nici unde.

Dacă am ști, ar fi cu totul mult mai ușor.

Dar nu știm și nici nu este ușor.

De aceea nu trebuie să renunți la speranța și să continui să cauți, oricât de obositor ar fi.

Cine știe?

Poate sufletul tău pereche este mai aproape decât crezi.

Pe curând!


 Pentru mai multe informaţii. 
Cine e single si isi cauta iubit/iubita - Single Seeking Single
https://www.facebook.com/groups/980612931965683/

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen