Dienstag, 30. Dezember 2014

Regulile unei întâlniri perfecte


Regulile unei întâlniri perfecte


Întâlnirea a două persoane este ca și contactul a două substanțe chimice; dacă este vreo reacție, amândouă sunt transformate. – Carl Gustav Jung

Acordă-i partenerului toată atenția ta.

Când se confruntă cu o situație în care sunt nevoiți să aleagă între a dezvălui mai multe despre ei sau a asculta ce spune partenerul, mulți oameni singuri preferă să preia rolul de ascultător.

De ce ?

Pentru că dacă asculți cu atenție tot ceea ce spune partenerul, acesta va crede că ești interesant, chiar dacă nu ai spus foarte multe.

Nu doar atât, dar vei demonstra că ești cu adevărat interesat de persoana din fața ta, lucru care în ochii acesteia te va face să pari mai atractiv.

Accentuez faptul că e important să fii atent la persoana din fața ta, dar asta nu înseamnă că pe tot parcursul întâlnirii trebuie să eviți să vorbești despre tine.

Partenerul tău a venit să te cunoască mai bine, așa că trebuie să oferi și tu detalii personale.

Alternează întrebările despre partener cu informații despre tine și ai grijă să nu cazi într-o extremă sau alta.

Prea multe întrebări te pot face să pari prea insistent sau pot face întâlnirea să semene cu un interviu,prea putine te pot face sa pari dezinteresat, așa că fii cumpatat!

Păstrează contactul vizual.

Ca și la punctul anterior, cheia este moderația. Contactul vizual este vital în timpul unei întâlniri de tip romantic, dar trebuie să ai grijă ca acesta să nu devină prea intens.

Reamintește-ți că nu ești un vultur care a ochit o pradă ușoară.

Plănuiește-ți întâlnirea din timp.

Evită o eventuală cădere în ciclul vicios al cuvintelor „Nu știu/ Nu am idee unde am putea merge./ Tu unde vrei să mergem?”

Decide-te asupra unei locații și du-te acolo.

Dacă partenerul vine totuși cu vreo sugestie legată de locul unde v-ați putea duce, fii dispus să asculți și eventual să accepți (mai ales dacă ideea partenerului este mai bună decât a ta).

Pentru prima întâlnire, alege un loc public.

Nu doar că este o idee precaută, care oferă un simț al securității, dar îți poate oferi și subiecte de discuții (inspirate din ceea ce va inconjoara) în cazul în care conversația își pierde farmecul sau nu mai aveți subiecte pe care le poți aborda.

Lasă întâlnirile în locații private (cum ar fi casa ta sau a partenerului) pentru momentul în care simți că îți place și că ești atras cu adevarat de partener.

După întâlnire, sună sau trimite un mesaj sau un mail partenerului pentru a-i spune că te-ai simțit bine.

Poate ți se pare inutil, poate crezi că dacă faci asta pari disperat sau poate crezi că dacă-i spui asta, înseamnă că-i sugerezi că vrei să vă vedeți din nou, imediat.

Dar nu este asa, este doar simplă politețe.

Dacă și partenerul s-a simțit bine, acest răspuns al tău va fi, metaforic vorbind, „cireașa de pe tort”.

Glumește (și din nou subliniez importanța moderației), dar nu lua totul și orice în glumă.

E bine să spui glume (dar nu prea multe și nu prea des), pentru că așa îl vei face pe partener să se simtă mai bine, mai relaxat.

La fel te vei simți și tu.

În plus, vei arăta că ai simțul umorului, că vezi partea bună a lucrurilor, dar că știi și când să te oprești.

Încearcă să nu lași nimic să-ți distragă atenția în timpul întâlnirii.

Închide-ți telefonul (sau cel puțin dă-l pe silențios) și nu-ți lăsa ochii să rătăcească.

Nimic nu va arăta o lipsă de interes (si de respect) mai mare decât o persoană care nu face nimic altceva decât să butoneze telefonul și să se uite dupe alte persoane.

Nu îți transforma întâlnirea într-o sedinta de terapie. Evită subiecte ca fostul partener, relația eșuată cu cineva sau vreo bizară problemă medicală.

Nu fi pretențios. Nimeni nu e perfect și nimic nu este mai enervant decât o persoană care se comportă ca și cum ar fi perfectă și care nu vrea altceva decât perfecțiune.

Nu încerca să face avansuri de natură fizică, avansuri neinvitate și neacceptate. Sunt foarte multe opinii legate de ce este acceptabil (din punct de vedere fizic) la o întâlnire.

Dacă există chimie între doi parteneri, aspectele fizice ale relației vor veni de la sine, fără să fie forțate.

Dacă lucrurile sunt în ordine și dacă ambii parteneri simt o atracție reciprocă, ținutul de mâini, săruturile și atingerile vor fi naturale.

Dacă ești femeie, să nu-ți fie frică să inviți un bărbat la o întâlnire. De fapt, mulți bărbați consideră că o femeie sigură pe sine, una care preia inițiativa este mult mai atractivă.

În plus, poți invita un bărbat într-un loc sau la un eveniment la care oricum vroiai să participi, singură sau nu (cum ar fi un concert).

Să nu-ți fie frică să termini întâlnirea mai repede. Dacă întâlnirea nu decurge bine sau dacă te simți inconfortabil, simte-te liber să-i pui punct.

Dacă nu te simți bine, dacă nu te simți în largul tău, atunci nici partenerul nu se va simți bine.

Și poate cel  mai important sfat, nu consuma cantități mari de alcool. Alcoolul și întâlnirile de tip romantic nu sunt compatibile.

Poate motivele sunt evidente, dar nu mulți urmează acest sfat si ai fi surprins sa afli cati il ignora complet, dar rezultatul unei astfel de întâlniri nu poate fi decat dezastruos.

Alcoolul nu-ți dă curaj, nu te relaxează și îți distruge șansele de a obține o a doua întâlnire.

Dacă vrei neaparat să bei, limitează-te la un singur pahar.

Pe curând!


Pentru mai multe informaţii.  Cine e single si isi cauta iubit/iubita - Single Seeking Single
https://www.facebook.com/groups/980612931965683/


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen