Dienstag, 30. Dezember 2014

Dragoste si Sex - Tot ce vrei sa stii despre punctul G

Dragoste si Sex -

Tot ce vrei sa stii despre punctul G

Inainte de toate, nu este un mit. Poate fi gasit, iar cautarea nu seamana deloc cu vanatoarea de aur din vestul salbatic. Exista harti care sa te ajute la "orientare". Si sfaturile noastre


Ce este punctul G?
Este o zona, fiind denumit impropriu "punct". O zona extrem de sensibila. In general, peretii vaginului prezinta o multitudine de puncte erogene, iar intre ele se distinge punctul G, numit si "perla neagra" sau "clitorisul intern". Denumirea actuala provine de la numele doctorului Grafenberg, cel care l-a analizat din punct de vedere stiintific in 1944. Sensibilitatea lui depinde de la femeie de femeie. Ce e insa cert este ca trebuie, ca in orice, multa practica. Odata reperat, cunoscut si stimulat, portile placerii s-au deschis: orgasm mai intens, mai voluptuos, mai de durata decat cel clitoridian.

Care-i este adresa?
Pe peretele anterior al vaginului, in spatele pubisului. In general, undeva la mijlocul distantei intre intrarea in vagin si capatul lui, cam la 4 centrimetri de la intrare. Cum insa morfologia fiecarei femei este unica, pozitia lui variaza cu putin de la caz la caz. De aceea, este fals mitul conform caruia este nevoie de un penis XXL pentru stimularea lui.

Pentru a-ti ghida cat mai eficient partenerul, este esential sa faci inainte singura vreo cateva « excursii de recunoastere ». Introdu usor un deget, curbandu-l usor spre pantece. Cam la 4 cm de la intrarea in vagin, vei constata ca pielea e mai putin intinsa, cu o textura mai degraba rugoasa. Atingandu-ti acea zona pentru un timp, vei resimti o senzatie asemanatoare nevoii de urinare, iar pielea se va umfla si se va intari datorita fluxului sangvin. S-ar putea sa nu-ti placa de prima oara senzatia, dar in timp, lucrurile vor fi din ce in ce mai agreabile.

Un pont, doua
Punctul G devine mai sensibil daca, inainte, are loc o stimulare clitoridiana. Singura sau cu partenerul tau, repeta exercitiul pe care ti l-am descris la punctul anterior. Ii poti ghida mana si degetul. Punctul G trebuie excitat intr-o maniera mai intensa si un timp mai indelungat decat clitorisul, prin miscari circulare sau de du-te-vino.

Daca utilizati un sex-toy, optati pentru cele cu capatul curbat sau cele care ofera dubla stimulare, atat a clitorisului, cat si a punctului G.

Pozitii ajutatoare . Exista o serie de pozitii care permit un acces mai usor la punctul G. Dintre acestea, se distinge cea in care partenerul tau e in spatele tau, iar tu te sprijini in genunchi. Faptul ca peretele anterior al vaginului este usor accesibil ajuta. La fel si cea in care tu esti deasupra cu conditia sa te apleci usor in spate si sa dirijezi directia si miscare penisului. Clasicul misionar este si el abordabil cu conditia sa fie cu varianta « picioarele in aer », adica sa ai calcaiele lipite pe umerii lui.

Ai rabdare
Asta e regula de aur. Nu te astepta sa te bucuri din prima de prajitura asta. Sensibilitatea punctului G variaza, dar ce e cert e ca are un puternic potential si depinde doar de tine sa i-l descoperi. Senzatia s-ar putea sa ti se pare ciudata prin asemanarea ei cu nevoia de a urina si sa incetezi stimularea, ratand orgasmul. Daca tii sa fii precauta, mergi inainte la toaleta si ai rabdare. Chiar daca placerea nu este imediata, ea nu va intarzia prea mult sa apara. Iar recompensa va face ca totul sa merite, iti promitem! 



 Pentru mai multe informaţii. 
Cine e single si isi cauta iubit/iubita - Single Seeking Single
https://www.facebook.com/groups/980612931965683/

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen